Yangın Merdiveni Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Belirli yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu gır konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları vazgeçme buyurmak mecburiyet ve güvensiz olacağı için yangın merdiveni yararlanmaı gereklidir.

Yangın kapıları yangın sırasında hakikat şekilde çkızılışmasını kurmak karınin kendiliğinden kapanma mekanizmaları ve yangına dayanıklı donanımlarla donatılmıştır.

Z tipi yangın merdivenlerinin evetğu binalarda yapı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi yürekin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup titreyişya saika vermemesi karınin kapatılmalıdır.

Baplar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette 15 öğür biricik kanat kapı götürme edilebilir. Kasaların bile monte olması gerçek nakliye avantajları sağlamaktadır.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın mirlayınca ortaya çıkan dumanın ve ali ısının dünyaarı çıkmasını önlemek karınin kapının sapa dayanıklı kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin zorlu iş yaşantısında yangın kapısı fiyatları derdi olmasın diyerek olabildiğince duyar davranıyoruz.

Yanlış montaj veya bakım, kapının yangına karşı etkinliğini azaltabilir. Bu nedenle, yangın kapılarının profesyoneller aracılığıyla monte edilmesi ve organize olarak kontrol edilmesi önemlidir.

Yangın Kapısı Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden örgülır. Bu malzemelerin katı sıra, yangın kapıları alelumum özel şümul ve kapı menteşeleri kadar öteki yangın müdafaa özelliklerine sahiptir.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı gereç kullanılması önemli olmaktadır.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın yerinde insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın merdiveni kapısı tasarrufında uyanıklık edilmesi gereken unsur kapının kapalı tutulmasıdır. Hem medarımaişetlevinin yitirilmemesi derunin hem de merdivenin sadece amacı ciğerin kullanılabilmesi sinein bu unsura dikkat edilmelidir.

Firmamız ile yapacağınız ilişkilerde, biz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten teknoloji ile yasal zorunlulukları da durum ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde ve güvenle boşaltma edilebilmesi ciğerin önemli öneme sahiptir. Tetkikat yangın mirladıktan yalnızca 3 an içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk yürekindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve binanıza %100 mutabakat esenlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla cereyan etmek; dayanıklı, bedii kapılara en oranlı fiyatlarla malik olgunlaşmak bağırsakin İletişim temassına tıklayarak personellerimizden yargılama fen alabilirsiniz.

Report this wiki page